A fűtési rendszerek lelke a tűztér, ami a tüzelő fajtájától függően többféle lehet. A gázzal működő rendszerekben méltán népszerű mindmáig a hazai gyártmányú Hajdu kondenzációs gázkazán. Ár tekintetében kevesebbe kerül, mint a külföldi márkájú, hasonló jellegű berendezések, ennek ellenére a funkcionalitás és a tartósság szempontjából egyaránt megállja a helyét.

Számos Hajdu kondenzációs gázkazán áll az érdeklődők rendelkezésére a komfortszerelvenyshop.hu webáruházban, kiváló ár-érték arányban, legyen szó HGK-24, HGK-28, HGK-36 vagy éppen a HGK-47 jelzésű változatokról.

Ezek egymástól leginkább csak a teljesítményük mértékében különböznek, a szerkezeti felépítésük igen hasonló, így az alkatrészek beszerzése esetén sem lesz gond egyikkel sem. Alkalmasak a használati meleg víz előállítására is, működésük pedig környezetkímélő és pontos. A kompakt Hajdu kondenzációs gázkazán használata egyszerű és kényelmes, a beszerelést követően gyakorlatilag nincs vele semmi teendő, mert stabilan szolgáltatja a meleget.