Műanyag fröccsöntéssel szeretne kis- vagy nagyszériás sorozatgyártott termékeket előállítani? Akkor az első feladat a műanyag fröccsöntő szerszám tervezése. Fröccsöntő szerszám nélkül ugyanis a fröccsöntés nem valósítható meg. Ha a fröccsöntő szerszám tervezése kapcsán segítségre van szüksége, akkor is fordulhat hozzánk bizalommal, hiszen tudunk olyan partnert ajánlani, aki gyorsan és tökéletesen az Ön igényeinek megfelelő fröccsöntő szerszámot tervezi meg és készíti el.

A műanyag alkatrészek több darabból is állhatnak. Ezekhez viszont több fröccsöntő szerszámra van szükség. Tehát, ha Ön összetett műanyag alkatrészeket szeretne velünk gyártatni, akkor a fröccsöntő szerszám tervezése során figyelembe kell vennie azt, hogy annyi fröccsöntő szerszámra van szüksége, ahány darabból áll az adott alkatrész, amit gyártatni szeretne.

Amint a fröccsöntő szerszám vagy szerszámok megvannak, jön a következő lépés, a fröccsöntött alkatrészek tervezése. Ha a terveinket elfogadja, elkészítjük a prototípust. Ha mindent rendben talál, kezdődhet a sorozatgyártás. Ha költséghatékony, gyors és méretpontos műanyag alkatrészeket szeretne, akkor Önnek a műanyag fröccsöntésre van szüksége. Kérjünk tőlünk ajánlatot.