A készítmény nemcsak CBD-t, hanem flavonoidokat, polifenolokat, szterolokat és terpéneket tartalmaz. A cannabis kapszula könnyen felszívódik. A hatási ideje 1-2 órára tehető. Az időtartamra befolyással lehet a testtömeg, az étkezési intervallum, illetve a termék erőssége. Először az emésztőrendszerbe jut, majd onnan a véráramba. Célszerű mindennap ugyanabban az órában bevenni.

Sokan vezetnek naplót annak érdekében, hogy beleírják a tapasztalataikat. A cannabis kapszula szedése magas vérnyomás esetén nem elhanyagolandó. Ha sokat utazik vagy nyilvános helyen tartózkodik, akkor sokkal kényelmesebb, ha ebben a formában szerzi be, nem pedig cseppben. Könnyebben bevehető, hiszen nem kell a cseppeket számolni, ami nem mellesleg időbe telik.

A zselés állagú termék 100 %-ban természetes kender kivonatot tartalmaz. Nincsenek benne mesterséges adalékanyagok és színezékek. A cannabis kapszula az interneten keresztül is beszerezhető. Csupán annyi a dolga, hogy kiválassza a megfelelő erősségű készítményt és megrendeli azt!