Kettő az egyben és a hatékonyságát tekintve is egy kimondottan gazdaságos megoldás. A ​fűtésre optimalizált klíma modern technológiája nem hagy kívánnivalót maga után.

Nyáron kellemesen hűvös fuvallatot áraszt, viszont télen jól jön a fűtés megtámogatása szempontjából, hogyha az alapból nem lenne elég erős. A ​fűtésre optimalizált klíma elérhető áron rendelhető meg a fabianklima.hu webáruházból a beszereléssel együtt.

Érdemes alaposan átrágni magunkat a berendezés beépített funkcióin, mert ezeknek a használatával lehet igazán kihasználni a ​fűtésre optimalizált klíma valódi előnyeit.

Manapság már szinte bármire használhatjuk az okostelefonunkat és ez alól nem kivétel a légkondicionáló vezérlése sem, ami egy beépített WiFi vevővel van ellátva. A Midea ​fűtésre optimalizált klíma például képes az öntisztításra és a FollowMe funkciónak köszönhetően, érzékeli a környezet hőmérsékletét a ​fűtésre optimalizált klíma. Hogyha gyorsan szeretnénk felfűteni az adott helyiséget, akkor használhatjuk a Torbo Mode-ot is.