Ruházat kategória bejegyzései

Páratlan meglepetés a szexi jelmez

A harisnyakötő megjelenésének története a régmúltban gyökerezik és teljes egészében a franciáknak tulajdonítható. A ruhásszekrény szerves részeként használták, hiszen egyetlen nő sem tudta elképzelni az életét a legényfogó nélkül. A francia harisnyák nem voltak túl szorosak, ellenben a mai modern … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ruházat | Címke: , | Páratlan meglepetés a szexi jelmez bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Legyen kívánatos a szexy fehérnemű segíségével!

Ahogy a francia divattervező, Yves Saint Laurent mondta: „Az évek során megtanultam, mi a fontos egy ruhában: a nő, aki viseli azt.” A csábító és szexy fehérnemű viselése által, még akkor is, ha senki nem látja, a nők sokkal magabiztosabbnak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ruházat | Címke: , | Legyen kívánatos a szexy fehérnemű segíségével! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A férfi ingek szerepe a történelemben

Kicsit belelapozva a történelemkönyvekbe, számtalan érdekességre bukkanhat az ember, csupán az öltözködéssel kapcsolatosan is. Nagyon érdekes, ahogyan például a férfi ingek megjelennek a történelemnek egy-egy pontján. Köztudottan Garibaldi az egységes Olaszországért harcolt. Egy harc során sikerült elfoglalnia az ellenséges hadsereg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Ruházat | Címke: , | A férfi ingek szerepe a történelemben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva