Mit takar az alapfokú nyelvvizsga?

Alapfokú nyelvvizsga

Egy idegen nyelv megtanulását elkezdeni bármikor lehetséges. Kell hozzá sok szorgalom és egy jó nyelviskola. Az első szint mindig az alapfokú nyelvvizsga letétele, amit követhetnek a további szintek, a középfok és a felsőfok. A behappynyelviskola.hu olyan tantervvel dolgozik, amelyikkel gyorsan el lehet érni az alapfokot.

A munka menete itt úgy működik, hogy a tanulók először írnak egy szintfelmérőt, az iskola pedig ennek megfelelően állít össze nekik egyedi tanmenetet. Az alapfokú nyelvvizsga az A1 és A2 szintekre tagolódik. Az A1 a minimumszintet jelzi, hogy valaki képes egyszerű kapcsolat kialakítására, ha a beszélgető partner lassan és egyszerűen fogalmaz.

Az A2 szint már megfelel az alapszintnek, aminek során a beszélgető az egyszerű mondatok használatával be tudja mutatni családját, életkörülményeit, tanulmányait. Az alapfokú nyelvvizsga letétele elengedhetetlen a következő, B és C szintek elvégzéséhez. Amennyiben Ön is szeretne gyorsan és könnyen szert tenni egy nyelvdiplomára és valós tudásra, jelentkezzen nálunk!

Print Friendly, PDF & Email
A bejegyzés kategóriája: Szolgáltatások
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.