Kivételes adottságokkal bíró Airfree P80

Airfree P80

Az ipari forradalom óta, szinte folyamatosan növekszik a környezeti terhelés, aminek következtében az ember élettere egyre élhetetlenebbé válik. Naivan azt hisszük, hogy a természetet azért kell védeni, mert azzal az álatoknak és növényeknek teszünk jók. Igazából a saját érdekünk, hiszen egy sérült rendszerben mi sem lehetünk hosszabb ideig egészségesek. A tudomány megteszi, ami tőle telik, ezért is született meg az Airfree P80 légtisztító berendezés.

Az igen nagy kapacitással bíró szerkezet a lakásunk levegőjét könnyedén megtisztítja a poratkáktól, penésztől és más káros anyagoktól, beleértve az ózont is, ami rendkívül reaktív. Az Airfree P80 működésének részleteit megismerhetjük a levegoguru.hu oldalon, ahol maga a termék is jó áron beszerezhető. Sajnos egyre gyakoribb, hogy a nagyvárosokban és azoknak közvetlen környékén szmog-riadókat adnak ki a megnövekedett forgalom miatt. A nyári forróságokban a por is veszélyt jelenthet, nem beszélve az allergén növények pollenjéről. Az Airfree P80 egy szükséges kiegészítő, aminek igenis helye van a lakásban.

Ha gondoskodtunk arról, hogy kellően tiszta legyen a légtér, már csak az ideális paramétereket kell beállítani, ami körülbelül 20-25 fok és relatív 50 %-os nedvességtartalom. Ezt az ultrahangos párásító készülék minimális energiával végzi. Ezen termékek jóvoltából, nem fog szúrós és kellemetlen érzéssel párosulni a levegővétel, ami gyakran megeshet, ha 40 % alá esik a páratartalom.

A hagyományos forraláson alapuló szerkezetekkel ellentétben, az ultrahangos párásító készülék, rezgések révén nagyon apró szemcsékre porlasztja a vizet és úgy juttatja azt ki, ezzel nem befolyásolva például a hőmérsékletet. Ha eddig nem tudtuk elképzelni, hogy bár minden feltétel adott, de mégis miért érezzük kellemetlenül magunkat otthon, főként éjszaka, akkor megeshet, hogy az ultrahangos párásító készülék hiánya volt a ludas. A komfort biztosításával, könnyedén kipihenhetjük magunkat esténként és reggel újult erővel, tettre készen ébredünk, várva az újabb kihívásokat.

Print Friendly, PDF & Email
A bejegyzés kategóriája: Szolgáltatások
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.